Радио фест в Южния парк в София

Радио фест в Южния парк в София

Радио фест в Южния парк в София

Радио парк фестът на Българското национално радио продължава на Голямата поляна в Южния парк в София. Днес е вторият ден от инициативата, която събира най-добрата българска поп-, рок- и хип-хоп музика, предават от БНР. В тазгодишното издание на феста Националното радио представя и кампанията си срещу разпространението и употребата на наркотици „Избери живота“.

За най-малките програмата днес продължава с песни и музикални игри. В 11 часа има рисувателна работилница, а в 11,30 – спортни игри. В 10 часа за желаещите има и тренировка по лека атлетика.

В 18 часа на сцената ще излезе младата група Ива. Тя спечели участие в тазгодишното издание на фестивала като награда от конкурса „Пролет“ на БНР. В 19 часа е ред на Мартен Роберто – избрана от него музика звучи всяка седмица по Радио София. В 20 часа на сцената ще се качи Орлин Павлов, който е едно от лицата на кампанията на БНР „Избери животта“.

В 21 часа е ред на големият победител в конкурса „Пролет“ с 3 награди Jeremy? Те ще бъдат за трети път на сцената на Радио парк фест.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ