За първи път детският мюзикъл "Алиса в огледалния свят" на родна сцена и то, изигран от деца

Manager News

За първи път детският мюзикъл "Алиса в огледалния свят" ще бъде представен на родна сцена и то, изигран от деца. Любимата приказка от Луис Карол ще оживее под режсурата на Бисерка Колевска.

След огромния успех на „Котешката банда”, който вече повече от година  се играе  на сцената на “Сити Марк Арт Център”, както и из цялата страна, екипът на “Бон-Бон мюзик” се заема с един още по-амбициозен и мащабен проект - мюзикъла "Алиса в Огледалния Свят" по романа на Луис Карол!
 
"Алиса в огледалния свят"  е много мащабен и красив мюзикъл, който ще омагьоса  деца и възрастни. В него ще вземат участие над  50 деца от Бон-Бон /между 4 и 15 години/, които ще пеят, танцуват и ще бъдат главни актьори в спектакъла. Част  от бонбоните -  ученици в НМУ “Любомир Пипков”ще свирят в камерния състав на оркестъра, който ще изпълнява музикалния съпровод към мюзикъла! Режисьор на “Алиса в огледалния свят” е Бисерка Колевска -  лауреат на много  престижни международни награди. Хореограф е Жасмина Стоянова. Вокални педагози са: Рози Караславова, Яна Балева и Еизабет Нешева.

Един от най-впечатляващите  световни мюзикъли “Алиса в огледалния свят” не е представян в България досега, премиерата му се очаква да бъде събитие, заради голямото предизвикателство, което дължим на безграничното въображение на авторите й.

Група „Бон-Бон“  е създадена  през 1995 г. Новата, различна от всички  дотогава съществуващи групи бързо набира популярност и вече 23 години не  слиза от големите музикални сцени. Постиженията на децата от "Бон-Бон" и тяхната ръководителка Рози Караславова, често изумяват истинските професионалисти и доказани имена в музикалната сфера с впечатляващи резултати и успехи. През годините вокална група "Бон-Бон" събира много приятели, музиканти, изпълнители. Превръща се в марка за качество, стил и талант. "Бон-Бон" традиционно подкрепя множество социално ориентирани организации и инициативи, включително “УНИЦЕФ”, “Българската Коледа”, “SOS Детски селища”, кампании в подкрепа на приемната грижа, “Световен ден на информираността за аутизма”, “Надежда за Хаити” и др.

Премиерата на “Алиса в огледалния свят” ще бъде в Сити Марк Арт Център на 14 и 15 март 2019 г. Подготвя се и турне в големите градове на България.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ