нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Най-сладкото нещо е доверието. Новият "Мениджър" е тук

Какво е да управляваш 10 пазара на глобална компания, по чиито брандове във всяка страна въздиша най-желаната аудитория „от 8 до 88 години“?

Ивайло Найденов, изпълнителен директор на „Монделийз Интернешънъл“ за България, Румъния и Източна Адриатика, разказва в новия „Мениджър“ за големия бизнес като комбинация между точна и хуманитарна наука, в която „солено“ може да ви излезе дори минималното отпускане по време на работа. И в която най-сладкото нещо е доверието.

Избрахме Ивайло Найденов за лице на новия ни брой, заради амбицията му да постави хъба, който управлява, на картата на Европа, за да разгледаме предизвикателствата пред категорията импулсни стоки в новата пестелива реалност и заради здраво стъпилите на земята ценности, които определят лидерския му стил.

 

В новия „Мениджър“ четете още:

Представянията на изпълнителните директори в надпревара за третия етап в конкурса „Мениджър на годината“, за който тази година екипът ни подготвя телевизионен проект за ефира на bTV. 

Защо пазарите и икономиката вървят в различни посоки – коментар на Цветослав Цачев, според когото трябва да забравим случилото се през второто тримесечие на 2020 г. и да погледнем в бъдещето все едно са минали три години.  

Речта на лидера – как комуникираш стратегията си, е ключово за това как ръководиш държавата си. Прекрасен текст от Бойко Василев.

 

Някои от водещите теми в този брой:

Човек срещу изкуствен интелект в над 10 професии: Какво би следвало да вършат хората и роботите в различни професионални области, как се допълват и къде едните са по-полезни от другите.

 

Как виждат света експатите и какво може да ги накара да останат някъде – данни на най-голямата експатска общност InterNations и разговори с изпълнителни директори чужденци у нас.

 

Хеви Метал: Тежестта на рудодобивните компании в Средногорието на социално-икономическата карта в България.

 

И още много бизнес и маркетинг тенденции, коментари и истории, сред които тази на Грета, която застана на едно място само за кадъра. През останалото време работи със съмишлениците си по стартъпа WHISP, който ни превежда през лабиринтите на здравните системи в Европа.

 

Приятна работа, приятно четене и не забравяйте, че най-сладкото и здраво нещо е доверието.

Незаменимият хартиен формат на “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, вериги магазини Аванти, пощенските клонове и онлайн в магазина на „Мениджър“.   

още от Лица