Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият „Мениджър“ за бизнеса и лидерството след паниката

Компаниите, мениджърите и хората, които продължиха да работят на пълни обороти по време на извънредното положение, влизат в новата ситуация с още по-високи цели. Такава е историята на онлайн супермаркета eBag.bg, чийто оборот на 7 май тази година е по-висок от направения за целия месец през 2019 г. Какво е бъдещето на сектора за доставка на храна след паниката и от какви технологии и ресурси ще зависят печелившите модели разказва в новия брой на списание „Мениджър“ 36-годишният собственик на платформата Иван Александров.

В новия „Мениджър“ четете още:

Ще има ваксина, защото науката винаги побеждава: разговор със световноизвестния педиатър и ваксинолог д-р Пол Офит.

Специален проект: Save People, Save Business: изпълнителни директори, HR и маркетинг мениджъри за новата роля на работодателския бранд.

Възстановяване на две колела: светът дава повече път на велосипеда, превръщайки колоезденето в предпочитан начин на придвижване в градовете. Как това се отразява на велоиндустрията у нас?

Раздвижването в продажбите ще бъде лесната част: изследване на „Делойт България“ за „Мениджър“ показва картината на междуфирмената задлъжнялост. Какви ще са капаните, когато търсенето се възстанови?

Малките бизнеси в голямата битка: 6 монолога за храбро предприемачество в условия на пандемия.

И още коментари и истории за важните тенденции в мениджмънта, технологиите, икономиката, маркетинга и културната сцена.

Припомняме, че незаменимият хартиен формат на “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, пощенските клонове и онлайн в магазина на „Мениджър“, както и на helikon.bgbiblio.bgpochehli.comboxie.bg и drinklink.bg

още от Лица