нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият МЕНИДЖЪР за новите посоки

„Отговорността няма почивен ден и час“, казва съоснователят на месопреработвателната компания „Тандем-B“ Кирил Вътев, който предава бизнеса на децата си заедно с най-важните според него уроци. Един от тях е, че личното щастие минава само през общественото благоденствие, вярва Вътев, който е на корицата на новия брой на „Мениджър“ заедно със сина си Дамян, работещ в компанията от 7. клас, и дъщеря си Богдана, която е с три години по-малка от „Тандем-B“.

Прочетете как една предприемаческа история може да расте в семеен формат и какво освен бизнес съвети може да предадете на децата си, за да продължат започнатото с повече самочувствие и смелост.  

 

На останалите страници ви чакат още надъхващи истории, анализи и коментари:

 

С текста Няколко скандални идеи за България Начо Стригулев ни напомня, че трябва да мечтаем много по-смело като общност, а в Дъщерите на Балтийския тигър Бойко Василев ни разказва за новите прагматични лидери на Естония, както и за целия път, който страната е изминала, за да се превърне в @stonia, в която „дори и популистите се занимават главно с икономика".

 

 

Има ли място за новите (робо) кучета е тема на 10 страници, с която се опитваме да представим предизвикателствата пред робоиндустрията по света и у нас + възможни решения за кариерния път на хората в една свръхавтоматизирана икономика.    

 

 

В Нещо старо, нещо ново… разглеждаме темата за устойчивостта през новата тенденция в бижутерската индустрия, в която все повече традиционни и стартиращи компании работят с отгледани в лаборатория или рециклирани диаманти, както и с рециклирано злато.

В Ad&Media раздела отделяме още повече пространство на рекламното творчество, както и на новите социални мрежи и медийни формати, търсейки следващото ниво на подкаста.

 

Припомняме, че незаменимият хартиен формат на “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, книжарници.

Онлайн новият брой е в магазина на „Мениджър“

 

Приятно четене и не забравяйте, че единствената промяна, която си заслужава, е тази към по-добро!

 

още от Лица