нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият Мениджър за следващата вълна на несигурност и защитните сили на бизнеса

“Когато създадох фирмата, тя беше от двама-трима души. Сега служителите са над 500. Докато бяха 25, успешно ги управлявах и ръководех сам. След това създадох организационна структура на управление и назначих мениджъри на различните нива”, разказва пред “Мениджър” Светлин Николчев, основател и изпълнителен директор на “Ролпласт”. Разговаряме с него за пътя на успеха и предизвикателството да изградиш успешен бизнес от нулата. В началото на фирмата стои офис в един гараж и 2000 лв. назаем от приятел. Днес заводът на “Ролпласт” е на площ от 40 хил. кв. м, а компанията е сред лидерите в региона. 

В новия брой на МЕНИДЖЪР четете още:

  • Кои са десетте претенденти за титлата "Мениджър на годината 2021", излъчени след селекцията в два тура по прецизната и комплексна методика на “Делойт България”.

 

  • “Новата вълна на несигурност” - как различните бизнеси ще управляват рисковете пред тях предизвикани от игнорирането на пандемията.

 

  • Възраждането на Изтока. И неговите въпросителни” - Пластовете на глобалната политика и икономика се разместват, този път в източна посока. Независимо от своята важност тази фундаментална промяна продължава да е едновременно слабо позната и недоразбрана. Следете новата аналитична рубрика на политолога Владимир Шопов.
  • “Кризата в Близкия Изток” - Интервю с анализатора Мохамед Халаф.
  • Хостинг услугите в България - Зрял пазар, консолидация и възможности. 

 

  • “Тя, интелектът и властта” - Ангела Меркел е канцлер на Германия вече 16 години. След четири мандата тя се оттегля от поста. Портрет на една от най-влиятелните жени лидери в света, от журналиста Бойко Василев.

 

  • Отмина ли златната ера на Германия? На този въпрос отговаря изследването на Европейския съвет за външна политика  направено сред гражданите на 12 европейски държави.
  • “Вярвам, че българският народ ще си намери пътя” - разговор интервю на писателя Александър Секулов с театралната режисьорка Диана Добрева преди премиерата на новия ѝ  спектакъл в Народния театър - “Народът на Вазов”. 
  • Есенен коктейл - Явор Гърдев “Взривява” Малък градски театър “Зад канала” - пиесата на световноизвестния испански драматург  Жорди Галсеран “Фицрой” се играе за първи път в света на българска сцена. А Гърдев знае как да ви провокира, да ви накара да мислите и да си тръгнете променени след представлението.
  • Зеленият бизнес, който ще ви спести болката в сърцето - Как да си направиш стартъп за седмица? Мисията е възможна, показва първият в страната стартъп лагер за зелени технологии GreenUP.

​​​​​​​

 

Търсете новия МЕНИДЖЪР в разпространителската мрежа в цялата страна, както и в дигиталната платформа zinzin.bg!

 

още от Лица