нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият "Мениджър" за новите стратегии

„На върха на йерархията в нашия бизнес е клиентът. Затова трябва да си готов да превключваш от макро- на микромениджмънт, да запряташ ръкави и да подреждаш стока, да си вътре - максимално близо до бизнеса“.

Това казва председателят на УС на Kaufland България Иван Чернев, който е лице на новия брой на „Мениджър“. Екипът на списанието снима Иван Чернев в естествената му работна среда и го придружи във всекидневната му обиколка на един от хипермаркетите, за да предаде максимално отблизо стила на управление на 37-годишния мениджър, който оглавява веригата у нас от 2018 г.  

 

И още за темите и героите в новия брой:

- Растеж за шампиони: анализи и коментари кои ще са новите двигатели на бизнес прогреса и успешните индустриални стратегии.

- Капитан Планета: български стартъпи с умни решения за въздух, вода и земя.

- Заедно пак в края на лятото: завръщането в офиса става по-трудно от прехода към дистанционна работа. Готови ли сме да управляваме умно работните пространства - мнения на архитекти и експерти.

- Разговор с Джефри Сакс, ръководител стратегически инвестиции в Citi Private Bank, EMEA:

 

- Историята на „ЕндуроСат“ – българският участник в поредната стъпка от космическата еволюция:

 

- Треньорът, според когото загубите са интересно преживяване, но очевидно предпочита победите:     

 

Приятна работа, приятно четене и не забравяйте, че когато вървите с надежда в сърцето, никога няма да вървите сами.

Припомняме, че незаменимият хартиен формат на “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, вериги магазини Аванти, пощенските клонове и онлайн в магазина на „Мениджър“ 

още от Лица