нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият „Мениджър“ за новите възможности

Севдалина Василева, генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър, е лице на новия брой на списание "Мениджър"

Снимки: Васил Германов

Над 30 герои от бизнеса, медийната и комуникационна среда участват в новия брой на списание „Мениджър“, който посвещаваме на лидерството по време на криза, на споделянето на идеи и на значението на отборната игра, когато говорим за иновации в трудни времена. 

Разговаряме със Севдалина Василева, генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър, за триумфа на сякаш забравени ценности в човешкото и фирменото поведение, за дигиталната трансформация, на която, оказа се, сме били способни отдавна, и за технологиите, които ще получат още по-силен тласък сега.  

 

 

Победители и финалисти в конкурса „Мениджър на годината“ и предприемачи разказват за моделите, чрез които продължават да движат бизнесите си и да опазват най-важното – отношенията си със служители, партньори и потребители.

 

Попитахме хора, които всекидневно си имат работа с човешкото мислене, как реагира то на кризи и кога отключва иновативната си сила. Влизаме свободно в стартъп мрежата, за да видим как терминът „иновация“ променя бляскавото си значение, превръщайки конкуренцията в сътрудничество. А в глава „Истории от утре“ се опитваме да си представим по-осъзнатите мениджъри, потребители, приятели и хора, които бихме могли да бъдем.

 

 

Припомняме, че незаменимият хартиен формат на “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, вериги магазини Аванти, пощенските клонове и онлайн в магазина на „Мениджър“, както и на helikon.bg, biblio.bg, pochehli.com, boxie.bg и drinklink.bg.

Продължаваме да бъдем с вас.

Бъдете здрави!

още от Лица