нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият „Мениджър“ за силата да преодоляваш. Всичко 

Милица Зикатанова от „Вила Мелник“ е лице и душа на новия „Мениджър“, за да ни покаже едно от най-красивите места в България и да разкаже за мечтите, работата, посветеността и семейните ценности, които поставиха българската винарна сред най-добрите винени дестинации в света. Не пропускайте тази история, от която ще разберете как се преодоляват природни стихии и граници със силата на семейния дух и отдаденото следване на пътя на приемствеността.

Следват още акценти от новия „Мениджър“.

Голямата картина:

Пет сценария за глобалната икономика – анализ на международния икономист Дамбиса Мойо за бариерите пред растежа, сред които деглобализацията, публичната задлъжнялост и нарастващата роля на държавите в икономиката. 

 

Разговор с посланика на Федерална република Германия Кристоф Айххорн, според когото са нужни много повече инвестиции в комуникацията на българския бизнес потенциал. 

 

Текст на телевизионния водещ и продуцент Бойко Василев за наследството на Шиндзо Абе и защо да си японски лидер означава да постъпваш като самурай, включително да се оттеглиш, когато не можеш да дадеш 100% от себе си. 

 

Основните теми в разделите „Бизнес“ и „Лидерство“ посвещаваме на:

- Новите управленски умения в ситуация, която изисква най-бързото влизане в час с новите технологии и развитие на още по-силни социални качества;  

 

- Земеделието, което има новите технологии и търси новото поколение, за да му предаде щафетата в развитието на сектора;  

 

- Новите начини за подобряване на Decision Making процеса, който разглеждаме на терена на симулативните игри 

 

Коментари:
Какви ще са икономическите ефекти в глобален план и за нашия регион според изхода от изборите в САЩ. Коментират Цветослав Цачев, Христофор Караджов и Христо Пирински. 

И за финал – неповторимият Ник Кейв, който винаги ни готви нещо ново. 

Консумирайте отговорно!
 

Припомняме, че незаменимият хартиен формат на “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, вериги магазини Аванти, пощенските клонове. Онлайн новият борй е в магазина на „Мениджър“

 

още от Лица