нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

ЖЕНАТА Е. По-важна от всякога

Обществата, в които има равнопоставеност между половете, са по-проспериращи и устойчиви от тези, в които се наблюдават дълбоки неравенства.

Това послание отправиха по-рано тази година към лидерите в цял свят външните министри на Швеция и Испания Ан Линде и Аранча Гонсалес в статия за Project Syndicate. Необходимостта от равни възможности, разговорът за ролята на жените в съхраняването на нормалността и действията срещу пандемията чрез солидарност и партньорство са по-важни от всякога, отбелязаха още те.

На какво ниво е българското общество в това отношение, има ли проблеми в бизнес средата ни, както и в публичната и маркетингова комуникация, свързана с образа на жените и с възприемането на техните лидерски и лични качества?

 

 

 

В четвъртото специално издание на МЕНИДЖЪР, посветено на жените в бизнеса, отново разговаряме с над 30 успели в своите професии, общности и проекти жени, за да научим отговорите на тези и още много въпроси. Героините в ЖЕНАТА Е ни разказват за своя път към успеха и за личната си дефиниция за него, за научените уроци и тези, които искат да предадат, за отношенията, които създават в екипите си, и за каузите, които ги мотивират да продължат още по-нахъсани за победи.

Въпросите отново задават петима мъже от сферите на бизнеса, спорта, изкуството, психологията, маркетинга и медиите, които поканихме като гостуващи редактори, за да отворим открит диалог, да потърсим и разкрием все още съществуващите стереотипи и да отправим посланието за силата, опората, мъдростта, решителността и увереността, с които жените действат и в най-трудните времена.

 

 

 

 

В изданието четете още важни текстове за жените лидери, родители, предприемачи, творци от Александър Шпатов, Бойко Василев, Венцислав Савов, Габриела Беличовска, Лиляна Херакова, Мария Касимова-Моасе, Мария Милушева, Мария Илиева, Мария Тонева, Миролюба Бенатова, Неда Новачкова, Николай Нейчев, Петър Хераков, Радослав Неделчев.

 

 

Годишното издание ЖЕНАТА Е за 2020 е в разпространителската мрежа в цялата страна. Всички абонати на МЕНИДЖЪР ще го получат като подарък до края на декември, а онлайн достъпът е от тук

още от Лица