Затвори

Kaufland България - разнообразието, което предлагаме

Разнообразието в контекста на Kaufland България има повече от едно значение. Преди всичко това е един от принципите, които ръководят работата на компанията и я правят предпочитан партньор в ежедневието на хиляди български семейства. Това е и посоката, която Kaufland следва и като един от най-големите и надеждни работодатели у нас. Освен задължение към клиентите разнообразието е и основна съставна част от формулата за успех - екипа на Kaufland България.

Kaufland България има екип от близо 6800 души, чиято мотивация, коректност, ефективност и ангажираност превръщат компанията в безспорния избор на българския потребител и лидер на пазара на бързооборотни стоки у нас.

"Тайната да си лидер се крие в качествения и лоялен екип. В Kaufland България по-голямата част от ръководния състав е с компанията от самото начало през 2006 г. Това не само подчертава ценностите и експертизата на служителите ни, но и ни затвърждава като надежден и стабилен работодател, който предоставя отлични възможности за развитие", коментира Димитър Спасов, изпълнителен директор на "Кауфланд България" ЕООД енд Ко КД.

Да бъдеш лидер

Възможностите за кариерно развитие в компанията са многообразни и насочени не само към начинаещи или утвърдени професионалисти, но и към ученици, студенти и абсолвенти. По този начин Kaufland България осигурява не само отличен старт в кариерата, но и профилиране и усъвършенстване на бъдещи професионалисти в сферата на бързооборотните стоки. А предимството да бъдеш част от екипа на лидера в своята сфера е добавена стойност, която позволява да черпиш от опита на най-добрите.

Kaufland България предоставя разнообразни възможности и вълнуващо поле за изява, което се развива индивидуално спрямо личните амбиции и таланти. Стартът в една област не ограничава възможностите за развитие и в други, като по този начин се насърчава не само разбирането на процесите в компанията, но и работата в екип.

Успехът е резултат от усилията на целия екип

Екипът е причината всеки ден хиляди хора да избират Kaufland за свое предпочитано място за пазаруване. Зад успеха обаче стоят ежедневните усилия на близо 6800 доказани професионалисти. Всеки от тях има своята точно определена роля - от договарянето на стоките и асортимента, през доставките и разпределението в модерната логистична база в село Стряма, Пловдивско, до продажбата във всеки един от 58-те хипермаркета в цялата страна. Възможностите за включване в екипа са многобройни и може да започнат още от гимназията благодарение на дуалното обучение. Стажовете или кариерният старт директно след завършване на образованието също са отлична възможност за младите професионалисти, които искат не само да бъдат част от успеха, но и да допринасят за неговото постигане.

Всеки желаещ да стане част от успешния и постоянно растящ екип на Kaufland България може да следи актуалните възможности за кариерно развитие в кариерния сайт на компанията kariera.kaufland.bg, както и на страницата на веригата в LinkedIN.       

Етикети
Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Жилищният комплекс от съвършено нов тип е пред Акт 16

Николай Неделчев

Снимка: Юлиян Донов

Румяна Тренчева, регионален директор на технологичния гигант за Югоизточна Европа

Снимка: Юлиян Донов

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 23.03.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 23.03.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67122
0.598365
CNY
10
2.50828
3.9868
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.24074
0.446281
RUB
100
2.7727
36.0659
USD
1
1.58418
0.631241