нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

KPMG в България разширява лидерския си екип

KPMG в България обяви разширяване на лидерския си екип от 1 октомври тази година в изпълнение на стратегията си за растеж. Според обявените промени

Здравко Москов става Съдружник, Консултантски услуги, KPMG в България и KPMG на Балканите. Новата позиция отразява цялостния принос на Здравко към успеха на KPMG, както и амбицията на фирмата за развитие на консултантската практика на KPMG като лидер в България, Албания, Северна Македония и Косово. Като ръководител на консултантската практика, Здравко Москов ще продължи да работи с фокус върху многобройните възможности в направление Сделки и Стратегии както и за позиционирането на KPMG на Балканите като водещ консултант в областта на управленското консултиране и управлението на риска.

Севдалина Димова заема поста Асоцииран съдружник, Одит, KPMG в България. Тя е регистриран одитор с над 19 години опит в предоставянето на одиторски услуги на местни и международни банки, инвестиционни посредници, лизингови компании и други финансови институции. Севдалина Димова ще бъде отговорен одитор за някои от най-големите клиенти на KPMG в тази важна индустрия.

Веселина Станкова ще бъде Асоцииран съдружник, Данъчни услуги, KPMG в България. Под ръководството на Веселина, KPMG в България стана един от лидерите на пазара на услуги по комплексно консултиране на физически лица и услуги по обработка на възнаграждения. Тя ще продължи да разширява пазарния дял на KPMG в предоставянето на тези услуги, прилагайки нови технологични решения и подход.

Емил Евтимов ще заема позицията Директор, Правни консултантски услуги, KPMG в България. Емил ще отговаря за по-нататъшния растеж и утвърждаването на правната консултантска практика на KPMG в България като водещ доставчик на правни консултантски услуги.

Бианка Атанасова ще поеме поста Директор, Счетоводни решения, KPMG в България. Бианка ще играе ключова роля в позиционирането на KPMG в България в предоставянето на комплексни счетоводно-данъчни аутсорсинг решения за клиенти от различни индустрии.

Живомира Гайдова ще бъде Асоцииран директор, Консултантски услуги в публичния сектор, KPMG на Балканите. Живомира управлява мащабни и комплексни ангажименти в областта на управлението на публичните финанси в Западните Балкани. Тя ще отговаря за бъдещото развитие на тези услуги и идентифицирането на нови възможности.

„Нашите изключителни хора са тези, които правят KPMG толкова успешна организация.", коментира по повод разширяването на лидерския екипКалин Хаджидимов, управляващ съдружник на KPMG в България и KPMG на Балканите . "Сега, повече от всякога, бизнесът се нуждае от надеждни партньори, към които може да се обърне. Нашите клиенти се нуждаят от нашия опит и услуги, за да им помогнем да се адаптират към настоящата динамична икономическа среда и да се възползват по най-добрия начин от новите възможности.", допълни той.

още от Лидерство