Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Купете си "кутия за мислене". Само за 650 долара...

Британска компания продава "кутия за мислене" за 650 долара. Продуктът е проектиран да "насърчава умствената ефективност на потребителя", споделя Insider, цитирайки британския онлайн магазин The Form Emporium.

"Чувствали ли сте понякога, че имате нужда да останете сами с мислите си? Искало ли ви се е да имате кутия, която да поставите на главата си, за да помислите наистина на спокойствие? Със съпровождащо столче, за да седнете, докато мислите? Е, сега това е постижимо само за великолепната сума от £ 495 ($ 646)", пише изданието. 

Предлаганият продукт представлява черна кутия, изработена от картон и плат, която поставяте на главата си. Тя върви с дървена табуретка. Според уебсайта, предназначението й е да бъде лично пространство, в което просто да си мислите" и е проектирана да "насърчава умствената ефективност в потребителя".

Ако смятате, че цената е малко скъпа за предназначението си, знайте все пак, че продуктът предлага повече, отколкото се вижда на пръв поглед. "Кутията на мисълта" може да се съхранява под табуретката. Има регулируема вътрешна пластмасова каска и се предлага с тапи за уши, сменяеми цветни дамаски ("може да изберете такъв, който да отговаря на настроението ви") и разбира се, основното е - табуретката. 

Уебсайтът също така съобщава, че кутията "се продава в лимитирана серия от 10 бройки", така че ще трябва да побързате, ако искате да я имате.

След като снимки на кутията бяха споделени в Twitter, много хора изразиха объркването си относно продукта. "Шегувате ли се?", попита една жена. "Ще ви дам възможност да се замислите колко сте тъпи, за да изгубите тези пари", написа друг. Много други потребители пък попитаха иронично дали Денят на глупаците е настъпил по-рано тази година (1-ви април - денят на шегата) .

още по темата
още от Любопитно
26
Сряда
Февруари