Четиво за плажа: "Господинът" - новият роман на авторката на "50 нюанса сиво"

Корица: ИК "Бард"

Новият роман на Е. Л. Джеймс, авторката на бестселър трилогията „Петдесет нюанса“ прави премиера на българския пазар.  Красив и богат аристократ, който никога не е работил и рядко спи сам - това е той Максим Тревелян, главният герой в "Господинът", около когото Е. Л. Джеймс заплита сюжетната, в която има и страстна любовна история и опасности.  Животът на безгрижния бонвиван Максим  се променя, когато той внезапно наследява семейната титла, богатство и имения - както и всички отговорности, които вървят с тях.

Максим не е подготвен за тази роля. Най-голямото предизвикателство за него обаче се оказва да се пребори с тайнствена млада жена, наскоро пристигнала в Англия, която притежава единствено опасно и проблемно минало. Сдържана, красива, със забележителен музикален талант, тя е огромно изкушение и събужда непознавана досега страст у Максим. Коя е Алесия Демачи? Може ли Максим да я защити от злите сили, които я заплашват? Какво ще направи тя, когато научи, че и той крие тайни?
От сърцето на Лондон през красивия провинциален Корнуол и суровата, стряскаща красота на Балканите „Господинът“ търси отговорите на тези въпроси и оставя читателя без дъх до последната страница.
 

още от Любопитно