Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Дъщерята на Анджелина Джоли ще сменя пола си

Снимка: Guliver/ Getty Images

13-годишната дъщеря на холивудската икона Анджелина Джоли - Шайло, отдавна се е отказала от всички момински атрибути в дрехите си и се готви да промени пола си, след като официално промени името си на Джон. Според слуховете, Шайло от две години приема хормонални лекарства, които се приемат преди операцията за смяна на пола. Момичето може да стане трансджендър само когато навърши пълнолетие. Джоли напълно подкрепя избора на дъщеря си, която смята себе си за момче.

Според запознати от обкръжението на звездното семейство, Шайло се подлага на хормонална терапия в едно от лечебните заведения в Санта Моника, тъй като не иска да преминава през женско съзряване в пубертета. "Шайло вярва, че тя е като братята си. Тя иска да бъде момче, иска да се облича като момче и да подстригва косата си като момче", обясни Анджелина в интервю преди 10 години. Тогава нейната наследница беше само на 4 години. Вярно, тогава малката искаше да ѝ казват Питър, а не Джон. С времето предпочитанията ѝ относно името се промениха.

"Никога няма да бъда родител, който съсипва детето си, карайки го да бъде такъв, какъвто не е", казва Джоли пред изданието New Idea. Някои са съгласни с нея, но мнозина смятат, че актрисата не е трябвало да отстъпва пред капризите на малката си дъщеря.
 

още от Любопитно