Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ето го саундтрака към "A star is born". Чуйте го!

545

Снимка: Guliver / Getty images

Саундтракът към режисьорския дебют на Брадли Купър, който пожъна небивал успех това лято по всички филмовеи фестивали - "A star is born" вече е достъпен, споделя NME.

19-те оригинални песни в саундтрака, които можете да намерите чрез платформата на Spotify и на Apple Music, са с участието на звездите Брадли Купър и Лейди Гага, а също така и на Лукас Нелсън, Джейсън Исбел,  Марк Ронсън и Андрю Уайът от групата Miike Snow .

Една от песните, която вече със сигурност познавате е "Shallow", изпълнена от Гага и Купър. Тя веднага влезе като в топ 20 на най-добрите хитове в класациите на Обединеното кралство.

В албума са включени и 15 диалога, които според официалния синопсис съдържат "онези моменти, които ще отведат слушателите към оноваа усещане, близко до това да гледат самия филм". 

Хитовият филм, който завладя широката публика с брилянтната игра на певицата Лейди Гага, също вече можем да гледаме по кината.

Чуйте саундтрака на Lady Gaga и Брадли Купър "A Star Is Born".

"Просто се промених", каза певицата по-рано тази година за съвместната й работа с Купър. "Гледането на работата на Брадли беше феноменално за мен. А вярата му в мен ми даде повече основание да повярвам сама в себе си. Просто се чувствам толкова благословена, че съм имала това преживяване".

"Мисля, че това, което научих от Брадли е, че е добре да бъдете безмилостно сигурни във вашите виждания и да ги следвате с всяка фибра на вашето същество и да бъдете безкомпромисни спрямо онова, което правите".

още по темата
още от Любопитно
27
Четвъртък
Юни