Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Фестивал на светлините преобразява Берлин за 10 дни (снимки)

Светлинно шоу върху декора на Бранденбургската врата, поверено на  българското студио за 3D мапинг и визуални ефекти MP-STUDIO ще постави началото на фестивала този петък.

От този петък до 20 октомври Берлин ще се превърне в най-голямата галерия под открито небе в света с невиждани по мащаба си до момента светлинни спектакли.

В германската столица започва петнадесетия „Фестивал на светлините, който тази година е под мотото „Светлини на свободата“ (Lights of Freedom) и е вдъхновен от 30-годишнината от падането на Берлинската стена. А основен партньор за артистичното съдържание на фестивала е българското студио за 3D мапинг и визуални ефекти MP-STUDIO. Именно родните артисти ще поставят грандиозното начало на „Фестивал на светлините“ този петък, като придадат нов облик на един от най-емблематичните монументи в града – Бранденбургската врата, в присъствието на кмета и представители на сената на Берлин.

По време на целия фестивал, българският криейтив в светлинните и визуалните ефекти ще преобрази над 30 от най-известните сгради в Берлин с 3D мапинг спектакли и светлинни инсталации. 

още от Любопитно
26
Сряда
Февруари