Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Star Wars Jedi: Fallen Order" - нова игра, в която вие сте джедай

Наред с първите кадри от последния епизод на сагата за Скайуокър, феновете на космическата сага "Междузвездни войни" ще са щастливи да научат и за  "Star Wars Jedi: Fallen Order" - голяма нова игра, базирана на историята на "Междузвездни войни". В нея вие сте джедай, боравите със светлинен меч и овладявате силата. 

Създател е Respawn Entertainment - студиото, стоящо зад отличната серия "Titanfall" и скорошния блокбъстър "Apex Legends".

Главният герой, в чиято роля влиза играчът, е младият падуан Кал Кестис, който живее в нелегалност, опитвайки се да следва строгите правила: не се забърквай в неприятности, приеми миналото, не се доверявай на никого, вярвай само в Силата. Но дали ще успее?

Действието се развива и на нова планета - Брака. Други планети също ще могат да бъдат изследвани по време на играта, докато Кал бяга от група елитни инквизитори, работещи за империята.

Кал има верен приятел и свой дроид, наречен BD-1.

Сюжетът времево е ситуиан след събитията от "Междузвездни войни: Епизод III - Отмъщението на ситите" - опасно време за джедаите.

Очаква се играта да излезе на пазара на 15 ноември за Xbox One, PlayStation 4 и PC. 

 

още по темата
още от Любопитно