Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

3000 български мениджъри преминаха през най-популярната програма за лидерство в света

111

Тази година  у нас стартират и обученията “Мениджър за първи път” на Ken Blanchard Company

Над 3000 мениджъри висше и средно ниво, ръководители на проекти, ключови специалисти и млади таланти в България вече са преминали през обученията за лидерство, разработени от The Ken Blanchard CompaniesTM*. Това показват данните в навечерието на осмата годишнина от създаването на официално представителство на компанията у нас. В този период са проведени 250 семинара за участници от над 100 международни и български компании.

Ken Blanchard Companies e глобален лидер в обученията за мениджъри. Вече близо 40 години предлага специализирани трейнинги, а програмата Ситуационно лидерство II (Situational Leadership® II) е най-популярният лидерски модел в света. Всяка година през обученията на Blanchard® преминават над 150 000 професионалисти от всички нива на големи международни компании, малки и средни бизнеси, правителствени и неправителствени организации.

“В България програмите ни се радват на все по-голям интерес и сме горди, че успяхме да спечелим доверието на толкова много компании от различни сектори. Степента на удовлетвореност на нашите участници е над 92%.”, споделя Соня Славчева, Управляващ партньор, Бланчард България “Най-много ни радва обаче обратната връзка за реалните резултати, които постигат хората в ежедневната си работа. А това е и основната идея – лесни за разбиране и прилагане в работата знания и умения, които водят до бързи и осезаеми позитиви.”, допълва тя.

Сертифицираните трейнъри на Бланчард България са и действащи мениджъри с 15-20 години опит в големи международни компании. Така те могат да предложат на обучаващите се не само знанията си по програмите, но и своя изключително богат мениджърски опит, като споделят експертиза по конкретни казуси, зададени от участниците.

90% от обученията в България до момента са проведени на български език. Освен с български водещи се организират и специални семинари с Мастър трейнъри на Ken Blanchard Companies на английски език.

От 2018 година у нас стартират и обучения по една от най-награждаваните програми на Blanchard® - “Мениджър за първи път”. Тя е разработена специално за тези, които за първи път в живота си ще застанат начело на екип или ще управляват проект и ще се изправят пред специфични предизвикателства.

“Противно на някои схващания ние вярваме, че човек не се ражда мениджър, а се учи да бъде такъв. Затова за новите мениджъри и организациите им е ключово те да получат подходящо обучение още в самото начало.”, обяснява Спирос Паолинелис, Мастър трейнър , The Ken Blanchard Companies “Това е особено важно в днешното динамично време и може да е решаващо за бързо растящи сектори и организации, каквито например са тези във високотехнологичната сфера.”, категоричен е той.

В България вече са преведени и издадени 10 книги на Кен Бланчард – “Едноминутният мениджър”, “Кой уби промяната?”, “Едноминутният мениджър се запознава с маймуната”, “Запълнете дупките”, “Доверието върши работа!”, “Едноминутният предприемач”, “Лидерството и Едноминутният мениджър”, “Води като Исус” и “НОВИЯТ Едноминутен мениджър”.

 *Ken Blanchard Companies e глобален лидер в обученията за мениджъри. Вече близо 40 години предлага специализирани трейнинги – от най-награждаваната програма “Мениджър за първи път”, базирана на едноименния бестселър на Кен Бланчард, през “Едноминутният мениджър” до Ситуационно лидерство II (Situational Leadership®II), която официално е най-популярният обучителен модел за лидерство в света. Всяка година през обученията на Blanchard® преминават над 150 000 професионалисти от всички нива на големи международни компании, малки и средни бизнеси, правителствени, неправителствени и образователни организации. През 2018 г. за девета поредна година Кen Blanchard Companies влезе класацията Тор 20 Leadership Training Companies List на Training Industry, Inc., а Кен Бланчард е на 5 място в престижната ТОP 30 Leadership Guru.

За повече информация: www.blanchard-bg.com, www.kenblanchard.com и LinkedIn

още от Мениджмънт