Затвори

Acronis назначи ветеран в областта на сигурността за председател на борда си

Световният лидер в киберзащитата Acronis, назначи Рене Бонвани за председател на Борда на директорите. Бонвани е член на Борда на директорите на Acronis от 2014 г. и вицепрезидент  в  глобалната компания Palo Alto Networks. Като председател на Борда на Acronis, той ще работи с изпълнителния директор на Acronis и управленския екип за корпоративната стратегия на компанията и нейното изпълнение.

Рене Бонвани има повече от 35 години опит в областта на висшия мениджмънт и маркетинг в корпоративните технологии, а от 2009 ръководи маркетинга в  Palo Alto Networks. Бил е член на бордовете на Collibra, Guardsquare и Nexthink, а преди Palo Alto Networks е заемал маркетинг позиции в Business Objects, VERITAS и Oracle.

Acronis - компания, която създава златни стандарти в кибезащитата - получи през 2019 година $147 милиона инвестиция от Goldman Sachs. Компанията беше оценена на стойност над един милиард долара и на практика получи възможност да разшири инженерните си екип в Сингапур, България и Аризона, да построи допълнителни центрове за данни и да продължат растежа си, включително чрез придобивания.

Експертизата на Рене Бонвани ще помогне на Acronis да продължи да изгражда своята стратегия за киберзащита в корпоративния сектор и да гарантира, че швейцарско-сингапурската компания ще постигне амбициозните си стратегически цели, които ще помогнат на всички клиенти да станат #CyberFit.

още от Мениджмънт