Затвори

"Каменица" АД с нов изпълнителен директор

Владан Матич ще съвместява позициите на Изпълнителен директор и директор „Продажби и развитие на отношенията с клиентите“ в "Каменица" АД.

Владан Матич е новият Изпълнителен директор на „Каменица“ АД, част от глобалната Молсън Корс Бевъридж Къмпани.  Матич поема позициите на Изпълнителен директор и директор „Продажби и развитие на отношенията с клиентите“, като по този начин директно ще ръководи цялата търговска стратегия на компанията. Той наследява на поста Михай Войку, който ще оглави бизнеса на Молсън Корс в Румъния.

Матич е професионалист с международен търговски опит, работил за бизнеса през последните 15 години. Той е заемал различни ръководни позиции в търговските структури и е работил за компании от групата на Молсън Корс в Европа, Великобритания и Канада. Досега е отговарял за развитието на стратегията и уменията на екипите за управление на търговските процеси във всички европейски бизнеси на компанията. В новата си роля основната му задача ще бъде изграждане на стратегия на „Каменица“ АД в съответствие с приоритетите на организацията, създаването и развитието на стратегически партньорства и обединяването на целия персонал около амбицията на компанията да бъде Избор №1 за служителите, клиентите и потребителите. Матич е завършил „Международно управление на бизнес науките“ в Белград. Женен е и има две деца.

още от Мениджмънт