Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Нов изпълнителен директор начело на ОМV България. Петър Величков се оттегля

Дечебал Тудор застава начело на ОМV България и направление „Верига бензиностанции“.

Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на ОМV България и застава начело на направление „Верига бензиностанции“. Досегашният изпълнителен директор Петър Величков е решил да напусне компанията, уточняват от ОМV България.

Дечебал Тудор работи в OMV от 2003 г. Преди сегашното си назначение на висшия мениджърски пост у нас е бил ръководител на веригата бензиностанции OMV в Румъния. През годините е работил усилено за развитието на компанията на различни управленски позиции – от мениджър „Автомивки“ за региона, през изпълнителен директор и директор „Верига бензиностанции“ в Хърватия и Сърбия, до международен мениджър „Автомивки и продукти за автомобила“ в централата на компанията в Австрия.

„През годините винаги съм имал тясна връзка с България. За мен веригата тук е пример от оперативна гледна точка в много отношения. Присъединявам се към една силна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо ниво на представяне и отлична репутация в последните 20 години на българския пазар. След като навлезе в региона, OMV промени модела на работа, очакванията и изискванията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и постоянните подобрения, които OMV им предлага, защото за нас тяхното удовлетворение е с най-висок приоритет.“, коментира назначението си новият изпълнителен директор.

още от Мениджмънт