Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Нов председател начело на Управителния съвет на Kaufland България

150

Иван Чернев поема позицията от 14 февруари

Иван Чернев става председател на Управителния съвет на Kaufland България, считано от 14 февруари 2018 г. Той има дългогодишен опит в Kaufland в Германия и други европейски държави, съобщават от компанията.

Досега председател на УС Димитър Спасов, който бе начело на компанията от стъпването й в страната. От компанията посочват, че Спасов и занапред ще подпомага дейността на Kaufland и подчертават приноса му за развитието и утвърждаването на веригата хипермаркети у нас.

За 12 години на българския пазар компанията изгради верига от 58 хипермаркета на територията на 33 града в страната, предоставяйки разнообразие от качествени и свежи продукти на потребителите. Паралелно с устойчивото си бизнес развитие, Kaufland България се превърна в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика, инфраструктурата по места и повлия положително върху социалното развитие в страната.

Под ръководството на Иван Чернев Kaufland България ще продължи да развива своята дейност у нас. С дългосрочната цел да продължи лидерството си в сектора компанията навлиза в активна фаза на модернизация в полза на крайния клиент. Като част от нея Kaufland ще продължи да обновява обектите си и да осъвременява продуктовия си асортимент, както и да засилва позитивното въздействие върху общността на национално и регионално ниво. Паралелно с модернизацията, до 2019 г. компанията ще разшири веригата си и с още два хипермаркета у нас – първият във Велико Търново и пети във Варна.

 

още от Мениджмънт
18
Петък
Януари