нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Нов търговски директор в Монделийз България

Лилия Борисова, снимка: личен архив

Лилия Борисова е новият търговски директор на Монделийз България от 1 септември. Преди това, като национален мениджър „Продажби“, тя управлява успешно търговските отношения и продажбите на международната компания в Сърбия и Босна и Херцеговина. Лилия Борисова е част от екипа на Монделийз вече 14 години с богат опит в съвременната и традиционна търговия. Като търговски директор на Монделийз България, Лилия се присъединява и към лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика.

„Радвам се, че отново мога да съм част от българския екип и да спомогна за развитието на бизнеса на Монделийз на пазара. Ще работя за надграждането и позиционирането на нашите марки като най-добрите на пазара, следвайки представянето, което имаме глобално, с лансирането на новата ни корпоративна и бизнес стратегия: предлагайки на потребителите правилния продукт за точния момент, направен по най-добрия начин“, споделя новият директор по продажбите на Монделийз България.

Българското дружество е част от бизнеса на Монделийз Интернешънъл в Югоизточна Европа, заедно с Румъния и страните от Източна Адриатика, ръководен от Ивайло Найденов, генерален мениджър за бизнес хъба. Със своя дългогодишен опит в Монделийз Интернешънъл и сектора, Ивайло Найденов ще продължи да развива стратегията на компанията „Snacking Made Right“ и да ръководи бизнеса в Югоизточна Европа, съобразно глобалната дългосрочна стратегия на Монделийз Интернешънъл.

още от Мениджмънт