Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ново решение за "Работно място на бъдещето"

103

Samsung Flip позволява лесно споделяне, известяване, придвижване и дори търсене, а освен това дава възможност множество потребители да създават съдържание в едно и също време.

Битката за титлата „конкурентоспособност” днес е главно битка за идеи. Добри, силни и смели, те могат да бъдат ракетоносител на всеки бизнес, когато са навреме споделяни, обсъждани и осмисляни. Как идеите могат да се споделят незабавно между различни устройства и как екипите, ангажирани с тях могат да ги разширяват и надграждат в реално време - Samsung Electronics Co., Ltd. вече има ново решение, което коренно променя представите за "Работно място на бъдещето". Компанията създаде и лансира дигитален флипчарт дисплей Samsung Flip WM55H, чиято премиера беше на международното изложение CES 2018.

Днес, често лошата логистика на бизнес срещите носи усещането за липса на връзка с отделните участници и оттук се стига до загуба на ценни идеи в процеса на дискусията, казва Шеог-ги Ким, изпълнителен вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „Днешните служители търсят по-гъвкави и мощни технологии. Нашият Samsung Flip отговаря на техните очаквания, като им дава безгранични възможности за ефективно сътрудничество помежду им.”, допълва той. Внедряването на тази технология със сигурност е решение за един по-бърз, по-ефективен и по-смарт бизнес.

Samsung Flip дисплеят, който вече се предлага и у нас, надгражда традиционните хартиени флип чартове и аналоговите дъски, като разширява възможността за обмен на идеи и в същото време запазва усещането от писането на ръка. За разлика от останалите, Samsung Flip позволява лесно споделяне, известяване, придвижване и дори търсене, а освен това дава възможност множество потребители да създават съдържание в едно и също време. Конвенционалната стойка на колела преобразува всяко пространство в зала за бизнес срещи, като така осигурява още по-голяма гъвкавост особено при конференции с органичено пространство. В допълнение дисплеят е с интуитивен интерфейс, разработен така, че да осигурява максимален комфорт на потребителя без да се налага прекъсване на дискусията. Да влезем в бъдещето и да видим как изглежда то със Samsung Flip!

Ефективно и интерактивно сътрудничество

Всеки глас и идея ще бъдат чути по време на всяка бизнес среща, чрез възможността за едновременно включване на множество потребители, гарантира Samsung Flip. До четирима различни участници едновременно могат да въвеждат и изобразяват съдържание директно на екрана, използвайки пръстите си или двустранна химикалка. По този начин всеки един от потребителите може да зададе индивидуален режим на въвеждане върху дисплея като стил, размер и цвят, като всяко изписване се визуализира с ясна, чиста и видима UHD резолюция.

За допълнителна интерактивност, Samsung Flip дисплеят е съвместим с изключително голям брой устройства чрез безжична връзка или USB, PC и мобилни портове. Интегрираната screen-sharing функционалност прави информацията от дигиталния флипчарт видима на всички свързани компютри, смартфони и таблети, при това без да се нарушава сигнала или качеството на картината. По същия начин потребителите могат да покажат на дисплея съдържание, директно от компютъра си и с това да обогатят срещата с още свежи идеи.

Индивидуална и комфортна креативност

Със своя красив и стилен all-in-one дизайн Samsung Flip дисплеят предоставя изключително ефективна функционалност, съчетавайки в едно множество мултифункционални устройства и процеси, необходими при всяка стандартна бизнес среща. Участниците не се нуждаят от специална touch химикалка, за да работят с екрана, а и могат да изтриват бележки и коментари само с едно движение на пръста. Потребителите могат също така да задават бързо търсене по ключова дума в до 20 печатни страници и така, своевременно да насочват участниците в срещата до съответното съдържание. Този непрекъснат поток от информация елиминира напразното губене на време при срещи в търсене на записки сред купища листа и бележки в множество файлове.

Всеки Flip дисплей може да конфигурира изображението в портретен или хоризонтален формат, за да отговори на индивидуалните нужди на всяка една среща. А когато подвижната стойка се регулира във височина, интерактивният флипчарт уголемява площта за писане спрямо предпочитанията на всеки потребител. Ако дискусията се провежда под формата на кръгла маса и е нужна видимост от всяка точка в залата, то флипчартът може с лекота да се премести и свърже с презентационен екран или стена.

Удобно и сигурно свързване

За бързо и лесно архивиране на всяка една среща Samsung Flip дисплеят сигурно и надеждно запазва цялото съдържание в една централна база данни, като по този начин елиминира необходимостта от тромаво протоколиране и набиране на ръчно написани записки. Информацията от срещите е подсигурена с херметически затворена и снабдена с парола система за защита, което дава достъп до данните единствено на оторизирани потребители. След като въведат парола за достъп, участниците в срещата могат да принтират или свалят и споделят чрез е-mail съдържанието, което се визуализира на дисплея. Потребителите могат също да запазват бележките, които са си водили на USB устройство или друг външен източник.

Samsung Flip също е в продажба онлайн, при търговците на специализирано оборудване, както и ще се предлага чрез традиционните B2B канали.

За да научите повече за Samsung Flip дисплея, както и да разгледате негови снимки и видео, моля, посетете http://www.samsung.com/bg/business/monitors/smart-signage-interactive-displays/

още от Мениджмънт
18
Понеделник
Февруари