нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Промени в Лидерския екип на A1

Николай Иванов е новият старши директор на направление „Продажби на частни клиенти“ и член на Лидерския екип на А1 България.

Две нови назначения обяви водещият телеком у нас A1. Николай Иванов е новият старши директор на направление „Продажби на частни клиенти“ и член на Лидерския екип на А1 България. Той заменя Георги Томов, който излиза в дългосрочен отпуск по лични причини. В новата си позиция Николай ще отговаря за близо 1200 човека, продажбите на частни клиенти и магазинната мрежа, която включва 227 търговски обекта, разположени в цялата страна и Видео магазина на компанията.

До момента Николай Иванов заемаше позицията старши мениджър „Зона Запад“ в направление „Продажби на частни клиенти“. Той има повече от 15 години опит в продажбите и управлението на хора и процеси в телекомуникациите и ИТ индустрията, като последните 6 от тях са в екипа на А1 и магазинната мрежа на телекома. Преминал е през всички йерархични нива - от търговски консултант в магазин до старши мениджър, а в последните години, освен голям екип от хора, ръководи и някои от най-ключовите за направлението проекти с голямо отражение върху организацията.

още от Мениджмънт