Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

WU Executive Academy организира информационна среща за български МВА кандидати

101

Академията за мениджъри WU Executive Academy към Виенския университет по икономика и бизнес организира информационна сесия, на която ще представи тройно акредитираните си MBA програми и Магистърски програми по право.

В рамките на събитието участниците ще добият представа какво могат да очакват от обучението в Академията и партньорските бизнес училища на WU Executive Academy. Далибор Бабич, заместник-ръководител на магистърските програми и Програмен мениджър на Професионалната MBA по Предприемачество и Иновации, ще запознае участниците с подробности относно програмите на Академията, изискванията за прием в университета и възможностите за стипендии. Той ще даде и някои съвети и насоки във връзка с МВА кандидатстването в институцията.

Всеки участник може да представи на място свое CV и да обсъди плановете си за по-нататъшно обучение и кариерно развитие с представител на университета или някой от студентите, които вече са завършили WU Executive Academy.

Събитието ще се състои на 22 март 2018 г., от 16:00 до 18:00 ч., в зала Средец на Гранд Хотел София, ул. Гурко 1, София. Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на сайта на Академията.

още от Мениджмънт