Затвори

Очаквайте всеки понеделник колонката на Ричард Брансън

Снимката е специално предоставена с любезното съдействие на Virgin Management  

България става 15-тата страна в света, която ще публикува седмичната колонка на сър Ричард Брансън. И това се случва благодарение на нашия сайт „МениджърНюз“, който купува правата от The New York Times Syndicate. От 17 април, всеки понеделник нашите читатели едновременно с милионите читатели на водещи световни медии, ще могат да прочетат предприемаческите съвети на сър Ричард Брансън, да видят негови видеоклипове и друго специално съдържание.

Нещо повече, всеки читател на „МениджърНюз“ може да задава своите въпроси към Ричард Брансън на имейл: RichardBranson@nytimes.com. Сътрудниците на световно известния предприемач съветват да посочвате името си, страната, имейл-адреса и уебсайта или изданието, където четете колонката.

Сър Ричард Брансън започва да пише колонката си през 2010 година. Читателите й по света в момента са десетки милиони, посочват медийните експерти на The New York Times Syndicate. Ние сме изключително горди, че можем да инвестираме в този проект и да осигурим ексклузивно съдържание на своите читатели.

СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРАВАТА THE NEW YORK TIMES SYNDICATE ПРЕДУПРЕЖДАВАТ, ЧЕ НИКАКВА ЧАСТ ОТ КОЛОНКИТЕ НА РИЧАРД БРАНСЪН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА, КОПИРА И ПРЕРАЗКАЗВА без тяхното изрично писмено съгласие. Текстовете на Ричард Брансън в България се регулират по принципите на авторското право.

Сър Ричард Чарлз Никълъс Брансън е роден на 18 юли 1950 г., основател е на Virgin Group, която контролира над 400 компании. Един от най-популярните и успешни предприемачи по света. Полага основите на империята си през 1970 г., когато създава фирма за поръчка на музикални албуми по пощата. Малко по-късно стартира Virgin Records и отваря магазин за музикални албуми на “Оксфорд Стрийт” в Лондон и звукозаписно студио The Manor. Първият албум на Virgin е на Майк Олдфийлд, след това подписва договори с Sex Pistols и Rolling Stones. През 1984 г. Ричард Брансън основава Virgin Atlantic, за да я утвърди като една от водещите световни авиокомпании.

През годините една след друга се появяват Virgin Australia, Virgin America, Virgin Holidays, Virgin Limited Edition, Virgin Trains, Virgin Hotels и Virgin Galactic. Пътешествието в Космоса е мечта за Ричард Брансън още от времето, когато следи по телевизията кацането на Луната. В момента е в ход тестовата фаза на инициативата за търговски космически полети, като Брансън ще се присъедини със семейството си към първия полет.

Днес Virgin е една от най-неустоимите световни марки, чиято дейност се разпростира от транспортния и телекомуникационния до здравния, банковия, музикалния и развлекателния бизнес. За Virgin работят 71 хил. души в 35 страни.

Ричард Брансън е удостоен с рицарско звание през 1999 г. за заслуги към предприемачеството.

Живее на луксозния частен остров Некер, заедно с втората си съпруга Джоан. Нощувка на ексклузивния курортен остров струва 52 хил. паунда да нощ.

Ричард Брансън поддържа блог на адрес: http://virgin.com, където всеки ден пише по различни теми – от предприемачество, опазване на околната среда и устойчиво развитие до пътешествия, музика и хумор. Има повече от 11,5 млн. последователи в пет социални мрежи, автор е на шест книги, включително автобиографичната Losing My Virginity.

The New York Times Syndicate който държи правата за колонката на Ричард Брансън, осигурява съдържание и анализи на събитията по света. За него работят 1000 журналисти в 39 страни.

 

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Жилищният комплекс от съвършено нов тип е пред Акт 16

Николай Неделчев

Снимка: Юлиян Донов

Румяна Тренчева, регионален директор на технологичния гигант за Югоизточна Европа

Снимка: Юлиян Донов

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 19.03.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 19.03.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.66922
0.599082
CNY
10
2.50928
3.98521
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.23286
0.447856
RUB
100
2.74056
36.4889
USD
1
1.58894
0.62935