Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

„Добрата дума лекува“ – тръгва инициатива срещу насилието над лекари

44

Нова инициатива под надслов „Добрата дума лекува“ тръгва с идеята да се бори срещу насилите над лекари. Актьорът Владимир Карамазов и председателят на БЛС д-р Иван Маджаров участват в клип против агресията над медици.

Във видеото председателят на БЛС призовава да се даде път на доброто. „Снимайте се с лекарите, на които искате да кажете Благодаря.  Изпратете снимките до Български лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров.

Снимките могат да се изпращат на фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловната организация Pr@blsbg.com.

Изпратените материали ще се публикуват на сайта на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определят най-въздействащите фотографии, а  с тях ще бъдат направени редица изложби.

Владимир Карамазов, който е лице на кампанията на БЛС и безвъзмездно се включва във всички инициативи, включително и в снимките на клипа заяви: „Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценя труда на лекарите“.

още от Общество
25
Вторник
Юни