Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Григор Димитров с откровено интервю пред изданието Mr. Porter

100

Снимка: Guliver / Getty Images

Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде откровено интервю за изданието Mr. Porter, в което говори за връзките си с певицата Никол Шерцингер и Мария Шарапова и представя мъжко модно облекло. 

Световният номер 6 споделя, че е балансът на кариерата му с личния живот не е лесен, казвайки, че поп звездата Никол Шерцингер "се справя по-добре" в това да успее да се впише в неговия натоварен график. "Не е лесно. Графиците ни са много тежки. Но тя върши по-добрата работа от мен и успява да дойде на повечето места, където съм аз", казва той. 

Животът на Григор като тенисист му налага да пътува постоянно за участия в турнири, всяка година от януари до ноември. Той има общо четири седмици в годината за почивка, преди да се върне на корта. Гришо нарича графика си "луд", добавяйки, че все пак, това е избор на всеки от тенисистите. 

Григор коментира и времето след като се раздели с Мария Шарапова през лятото на 2015 г. След края на взаимоотношениета им, продължили близо две години и половина, първата ни ракета се срина в световната ранглиста. Признава, че по онова време искал само да си стои вкъщи и нямал желание дори да се обръсне.

"Разделих се с треньора си. Загубих ранкинга си и играех лош тенис. Карах се с близките ми хора и преминавах през раздялата. Бях уморен. Бях уморен от всичко. Едно по едно всичко се разпадаше. Винаги съм бил спокоен човек. Не искам да кажа наивен, но когато видя някого, винаги мисля, че този човек е такъв, за какъвто се представя. Това обаче не е точно така", казва той.

От началото на 2016 г. Димитров има връзка с Никол.

Сега той е в Англия, където по-късно днес трябва да научи първия си съперник за "Уимбълдън".

Интервюто може да видите тук

още от Общество
14
Сряда
Ноември