Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Инцидент спря метрото на станция "Опълченска" (допълнена)

115

Снимка: Дияна Георгиева/Мениджър Нюз

Спряно е движението на влаковете на метростанция „Опълченска“ заради произшествие с пътничка, стана ясно от съобщение на кмета на София Йорданка Фандъкова във Фейсбук.

Според очевидци, жена е паднала на релсите на станция "Опълченска", след като й прилошало. Тази информация не е потвърдена и не е ясно дали става въпрос за злополука или жената е направила опит за самоубийство. Метровлакът, движещ се по линията в този момент за нещастие, не е успял да спре навреме. Няма официална информация за състоянието на жената. В момента полицията прави оглед на мястото на инцидента. Извършва се и преместване на мотрисата, за да може изпратеният на място медицински екип да стигне до жената, съобщи говорителят на Спешна помощ, Катя Сунгарска. Все още не може да се каже в какво състояние е тя и какво точно е положението, добави Сунгарска

Метрото се движи от станция „Сердика“ до станции „Летище София“ и до „Бизнес парка“ и от станция „Витоша“ до станция „Сливница“. Осигурени са и временни извънредни автобуси, които се движат по маршрут от метростанция „Сливница“ до Софийски университет „Св. Кл. Охридски“, Орлов мост, НДК и обратно до метростанция „Сливница“.

още от Общество
14
Сряда
Ноември