Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Пиарът на Иванчева нападна възрастна жена на Орлов мост, арестуваха го

Снимка: Мениджър нюз

Пиарът на Иванчева Петър Кърджилов нападна възрастна жена, взе бастуна й го хвърли, крещейки във видимо неадекватно състояние "Махай се, ма!", докато тя разговаряше с репортери от телевизиите. Сцената се разигра на Орлов мост, който вече второ денонощие е затворен от протестиращи, опънали палатките си на булеварда, по който минава градският транспорт. 

"Идвам от провинцията, където мои съселяни се чудят какво става в София. Те са нелегитимни, нямат разрешение от общината и протестират незаконно", заяви дамата, докато друг мъж крещеше: "Марш, оттука!" 

В този момент от шатрата дотърча в силно екзалтирано състояние Петър Кърджилов, лисна отгоре й чашата си, изтръгна й бастуна и го хвърли на земята като истерично крещеше обиди. Друг протестиращ успя да го отдалечи от сцената. Полицията веднага дойде, поискаха му документите, а той каза, че били в палатката, но се представи като Петър Кърджилов. В момента, в който го хванаха, за да го отведат, пак истерично се разкрещя: "Хора, арестуват ме, боли ме!"

Пред БНР протестиращите заявиха, че възрастната жена от един час обикаля Орлов мост и псува протестиращите, размахва бастун и дори ги замеря с него. Това е предизвикало по-острата реакция на арестувания малко по-късно мъж.

"Госпожата ни псува и ни замеря с бастун. Не съм употребил алкохол. Боли ме! Няма причина за ареста. Документите ми са в палатката, искат да ме отведат без документи", каза Кърджилов преди да бъде откаран от полицията. 

В подкрепа на дамата застана репортерката на Нова телевизия Вероника Димитрова, която заяви в ефира, че жената е минавала случайно оттам, когато са поискали да я включат на живо в сутрешния блок. 

Снимка: Кадър от Нова телевизия 

Снимка: Кадър от Нова телевизия 

 

 

още от Общество