Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Посрещнахме в България Николай, който се роди на борда на Луфтханза

102

Николай и семейството му, заедно с Александър Толвет от авиокомпанията.

Бебето Николай, родено по време на полет на Луфтханза, пристигна в България. То кацна заедно със семейството си на Летище София.

Малкият Ники, роден на 26 юли 2017 г. във въздуха по време на полет LH543 на Луфтханза от Богота до Франкфурт, пристигна у нас със своите родители - майката Десислава, таткото и по-големият му брат.

От авиокомпанията припомнят, че веднага след раждането полетът от Богота беше отклонен и кацна извънредно на летището в Манчестър, където майката и бебето получиха възможно най-бърза медицинска грижа.

Четиричленното вече семейство се завърна в България с полет на Луфтханза от Манчестър през Мюнхен и малкият Николай отново "летя" на височина, близка до тази, на която се роди преди 2 седмици. Майката и бебето се чувстват добре и са щастливи да бъдат у дома.

"Много сме щастливи да посрещнем малкия Николай за първи път на родна земя. Всички ние от Луфтханза му пожелаваме крепко здраве, прекрасно детство и да открие красотата и любовта към летенето", споделя Александър Толвет, представител на Луфтханза Груп за България.

още от Общество
20
Неделя
Октомври