Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

МВР със специални мерки за мача ЦСКА-Копенхаген

100

Снимка: Дияна Георгиева, Мениджър Нюз

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) планира специални мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението във връзка с мача между ЦСКА и отбора на Копенхаген.

Футболната среща ще се играе от 20.45 ч. на 9 август (четвъртък) на Националния стадион "Васил Левски".

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града, предава DarikNews.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Няма да бъдат допускани посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни лица ще влизат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Феновете на гостуващия отбор ще бъдат пропускани през вход 4 на сектор „Б“.Привържениците на ЦСКА ще могат да влизат през всички входове на сектори „А“ и „В“, и през входове 18 и 22 на сектор „Г“, като при необходимост ще бъдат отворени и входове 16 и 17 на сектор „Г“.

Охраната на спортната среща ще се осъществява съвместно от частна охранителна фирма и полиция. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (оръжие, ножове, боксове, бутилки и др.).

още от Общество
22
Понеделник
Април