нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Time излезе със специална корица за срещата Байдън-Путин

Getty Images

Американското седмично списание Time излезе със специална корица, посветена на предстоящата среща между Джо Байдън и Владимир Путин на 16 юни в Женева, стана ясно от публикация на изданието на страницата му Twitter

На нея Байдън е изобразен със слънчевите очила, с които често появява на събития, а в тях се отразява  руския лидер Владимир Путин. 

Източник: @TIME

Корицата и основните теми на изданието са посветени на предстоящата среща на върха на двамата лидери в Женева. "Байдън срещу Путин", гласи заглавието на специалната тема на броя. На корицата са изведени още няколко заглавия на статии, посветени на отношенията между Русия и САЩ, Путин и прогнози за предстоящите преговори.

Срещата на върха Путин-Байдън ще се проведе във вила La Grange в Женева, Швейцария, на 16 юни. Американският лидер ще пристигне там след участието си в срещата на върха на Г-7, започнало вчера в Корнуол, Великобритания.

Съвместното събитие на лидерите на двете страни ще бъде първото, откакто Байдън встъпи в длъжност. Посещението на Путин в Женева пък ще отбележи първото чуждестранно посещение на руски президент от януари 2020 г. 

още от Общество