Впечатляваща селекция на професионални готвачи в Hell’s Kitchen България

Впечатляваща селекция на професионални готвачи в Hell’s Kitchen България

Впечатляваща селекция на професионални готвачи в Hell’s Kitchen България

Финалната селекция на участниците в Hell’s Kitchen България вече е факт. Шеф Виктор Ангелов и неговите помощници Любен Койчев и Милена Димова избраха 18-те претенденти за кулинарно майсторство в най-голямото състезание за професионални готвачи.

Професионалните и личните характеристики на всеки един от избраните са впечатляващи. Сред тях има завършили престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu и такива, които са работили в ресторанти с 2 и 3 звезди Мишлен. Също така преобладават собственици на ресторанти в България, главни готвачи, помощници в кухни, както и хора, завършили кулинарни училища, продължили развитието си по други професионални пътища, но запазили мечтата за развитие в областта на кулинарията.

Любопитен факт е, че сред професионалните кулинари в предаването преобладават млади хора. 12 от общо 18-те участници са на възраст между 20 и 30 години, което е още едно доказателство, че готварската професия става все по-желана и популярна сред младите хора в България.

Всеки от участниците притежава твърд характер и е готов да се бори за победата в Hell’s Kitchen България. По-големият процент от тях познават добре формата, следили са с интерес американската му версия и са убедени, че могат да се справят отлично със стреса и напрежението, което ги очаква.

Риалити форматът започва на 27 февруари от 21:00 часа по Нова телевизия, а наградата за победителя е 100 000 лв. и възможност за работа в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ