Борисов към Нинова: При този икономически растеж, не ви отива да говорите такива неща

Борисов към Нинова: При този икономически растеж, не ви отива да говорите такива неща

Борисов към Нинова: При този икономически растеж, не ви отива да говорите такива неща

"От техните въстания БСП и тази археология е била под земята. Не само 45 години назад, но и встрани са ни върнали. При този икономически растеж, при този подем в държавата да говориш такива неща, не им отива." Това заяви в Пловдив премиерът Бойко Борисов като отговор на казаното от лидера на БСП Корнелия Нинова на Бузлуджа, че хората трябва да се изправят и ГЕРБ ще падне от власт.

"Пожелавам им да се приберат живи и здрави от там, защото са доста възрастни хората и не е редно да ги измъчват в жегата. Нека също карат внимателно, защото магистралите са натоварени", допълни Борисов по повод събора на Бузлуджа. "Виждате Пловдив какъв става - завод до завода. Иска да изпъди инвеститорите ли?", попита той.

"Нали бяха преди няколко години. Носеха мандата те с Орешарски. Знаем ги добре какво са. Така че опозицията е това - нека си говори. Като отговор им дайте това - какво беше на форума на учителите - буквално тази любов, която бликаше от най-важните хора - будителите. По-добър отговор нямам", категоричен бе Борисов.

След като присъства на Годишната конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина, премиерът провери и как върви реконструкцията на площад "Централен" и разкриването на античния форум на Филипополис. Бойко Борисов бе придружаван от кмета на Пловдив Иван Тотев, който му разказа повече за проекта и отново увери, че площадът ще бъде готов за 6-ти септември - Съединението на България, когато е и празникът на града.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ