Борисов сменя зам.-министъра на екологията още утре: Няма милост за никого

Борисов сменя зам.-министъра на екологията още утре: Няма милост за никого

Борисов сменя зам.-министъра на екологията още утре: Няма милост за никого

В понеделник ще сменим заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков. Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.

 „Няма да му поискаме оставката - в понеделник го сменяме.С министъра на екологията Емил Димитров сме се разбрали понеделник сутринта да имам предложение от него за зам.-министър на мястото на Живков. Няма милост за никого. Специално ГЕРБ не можете да ни упрекнете в милост“, каза Борисов, след като инспектира как върви изграждането на обхода за Поморие.

По отношение на разпространения от прокуратурата списък с имена и суми, иззет от дома на един от обвиняемите по аферата с опасните отпадъци, Борисов заяви, че всеки може да си напише подобен списък и да го сложи в каса.

„Всеки бизнесмен може да си направи списък и да си го сложи в касата. И аз мога да си напиша един – за кмета на Поморие 1000 лв., за Горанов – 2000 лв., за Нанков – 3000 лв. Задържаният ще каже за какво е правил този списък, аз не искам да гадая.“, коментира премиерът.

„Когато предупредихме, че ще има проблем с отпадъците, това беше преди местните избори. Оттогава ДАНС, МВР под рководството на Поркуратурата работят. Всеки трябва да се сърди сам на себе си.“, добави той.

„Цветанов най-вероятно ще си направи собствен политически проект. Така че му пожелавам успех Всеки си има пътя. ГЕРБ си има своя път и показва на хората всеки ден какво е направил“, отговори Борисов на въпрос дали смята да върне Цветан Цветанов в политиката.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ