Борисов за двубоя Фандъкова-Манолова: И двете са умни!

Борисов за двубоя Фандъкова-Манолова: И двете са умни!

Борисов за двубоя Фандъкова-Манолова: И двете са умни!

Надали има някой да е помагал на Мая Манолова повече от мен, Фандъкова с право ми се сърди, че много по-малко съм й помагал по времето, когато е била кмет - това изтъкна премиерът Бойко Борисов на съвместна пресконференция със СДС днес по повод обявеното късно снощи решение на омбудсмана да подаде оставка и да се кандидатира за кмет на София.

Надявам се да проведат една коректна кампания за местните избори, и двете са умни, отговорни, няма лошо да има такава битка за София, добави Борисов.

Хубаво е и БСП да участва в тази битка, защото иначе не е честно да се скрият зад Мая, която те изгониха, а ГЕРБ я подкрепи“, посочи още той. „Когато ГЕРБ мечтаеше за отмъщение и имаше цялата власт да го свърши, заради инсинуацията в Костинброд - помните, тази манипулация ни струва много проценти на ГЕРБ - Станишев и Мая Манолова занесоха сигнала на прокурорите. Помните ли за автобуси с двойни дъна, помните ли за какви лъжи се говореше. Тогава ГЕРБ искаше да отмъсти аз не дадох, казах им - трябва ни такъв човек за омбудсман. И работихме прекрасно”, обясни още премиерът. „Тя идваше при мен и ми казваше „аз искам да съм си омбудсман, както ти искаше да си главен секретар“, моите приятели знаят, че моята любов е МВР и ако имаше как да съм си главен секретар. Тя каза „аз искам да съм си омбудсман и за това я подкрепях в закони и във всичко, което иска. Сега реши да е кмет. Докато беше омбудсман, Манолова и ГЕРБ работеха прекрасно, така че, не може да се говори, че е била репресирана", каза още премиерът и добави колоритна подробност, че когато разбрал, че омбудсманът Мая Манолова и финансовият министър Владислав Горанов се скарали за взетата й кола от НСО, му се накарал. Сега обаче Манолова и Горанов били в отлични отношения.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ