БСП и ДПС ще правят коалиция, предсказа Борисов

БСП и ДПС ще правят коалиция, предсказа Борисов

БСП и ДПС ще правят коалиция, предсказа Борисов

Само съединението прави силата. Какъв е този зор да правим предсрочни избори. В люта битка сме с ДПС. Навсякъде БСП и ДПС играеха заедно на изборите. Разбра се, че БСП и ДПС ще правят коалиция и в момента играят заедно и само срещу ГЕРБ. Това заяви премиерът Бойко Борисов при посещението си в с. Лесидрен.

Той коментира и частичните избори в страната като подчерта, че резултатите от тях са показали, че ГЕРБ продължава да е предпочитана партия. По думите му социологическите агенции са никога непознали, защото са червени.

"Вчера имаше избори в 16 населени места и в две общини – Септември и Стрелча. Резултатът какъв е? От 16 в 9 категорична победа на ГЕРБ на първи тур, в две сме на балотаж, общо 11, в една е една коалиция на „Да, България“ в Плевенско, в 2 е БСП, в 3 е ДПС и ГЕРБ -9. А като ги слушаш, нас вече ни няма. Защо? Защото колегата Цветанов реши да си направи нова партия?", каза още Борисов във видео в профила му във Фейсбук. 

По време на визитата си, той засегна и въпроса с индексирането на пенсиите. По думите му, докато има пандемия, пенсионерите ще получават добавка от 50 лева месечно, а след това ще има индексация на пенсиите.

Борисов добави, че правителството отпуска помощи и на всички, които се борят на първа линия с пандемията. "На полицаи, учители, социални работници, на всички които са на първа линия, се дават пари", уточни той.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ