Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

БСП се събира на Бузлуджа за традиционния социалистически събор

Снимка: Дияна Георгиева / Мениджър Нюз

Днес (27.07.2019г.) в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа ще се проведе традиционният събор на левицата. В 10.45 часа, ще бъде дадено началото на първата художествена част от програмата с изпълнителите ''Щурчета'' и духов оркестър „Виво Монтана“ . Преди това, в 10:30 часа, ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-севлиевския отряд. В 11.30 часа, на сцената на Историческата поляна, лидерът на БСП Корнелия Нинова ще произнесе слово. Художествената част ще продължи в 12:30 часа с концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

В 13:30 часа, на поляната, над хижа „Малка Бузлуджа”, ще се проведе младежка дискусия „Оставам в Българя! Променям своята община!”, в която ще участва и председателят на левицата Корнелия Нинова. В 14.00 часа, на Историческата поляна, ще се проведат срещи на членове на ИБ на НС на БСП и народни представители с участници в Националния събор от общините и областите.

Отбелязването на традиционния събор на левицата започна вчера (26.07.2019г.) с редица мероприятия.

В Габрово на Национално съвещание бе приета платформата на левицата за местните избори. След това бяха поднесени цветя пред паметната плоча на Бузлуджанския конгрес в града. Лидерът на БСП Корнелия Нинова поведе и традиционното колоездачно изкачване от Габрово до Шипка за Купа "Бузлуджа 2019". Победителите бяха наградени на връх Шипка, където бяха поднесени венци и цветя в чест на боевете при Шипка по време на Руско-турската война.

още от Политика
09
Понеделник
Декември