Доналд Тръмп ще заживее във Флорида

Доналд Тръмп ще заживее във Флорида

Доналд Тръмп ще заживее във Флорида

Доналд Тръмп планира да заживее в курорта си Мар-а-Лаго във Флорида, закъдето ще отпътува сутринта на 20 януари – деня, в който Джо Байдън официално ще встъпи в длъжност.

Според източници на Bloomberg част от персонала на Белия дом ще продължи да работи за президента и след края на мандата му или за неговия зет Джаред Къшнър.

Междувременно във Вашингтон Държавният департамент е отправил покана към Байдън и съпругата му Джил в деня преди инаугурацията да отседнат в „Блеър Хаус“, позната още като къщата за почетни гости на държавния глава, намираща се близо до основната му резиденция, Белия дом.

Преди седмица Тръмп обяви, че няма да присъства на церемонията по предаване на властта.

Вчера стана ясно, че част от децата на президента също обмислят да се преместят на фона на прекратяването на бизнес отношенията на Trump Organization с редица компании в Ню Йорк Сити.

Според източници на „Ню Йорк Поуст“ Доналд Тръмп-младши, придружен от 51-годишната си приятелка Кимбърли Гилфойл, се мести във Флорида, следвайки стъпките на по-малката си сестра, Иванка, която заедно с Джаред Къшнър вече си купи  имот за 30 млн. долара на остров „Индиан крийк“ в Маями, където иска да се премести и Тифани Тръмп.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ