ГЕРБ обявява листата си с кандидати за евродепутати на 31 март

ГЕРБ обявява листата си с кандидати за евродепутати на 31 март

ГЕРБ обявява листата си с кандидати за евродепутати на 31 март

На 31 март ГЕРБ ще представи официално листата си с кандидати за евродепутати. Това обяви съобщи председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов на  среща с областните координатори на партията в страната, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. 

В началото на април ще бъде обявен и слоганът на ГЕРБ за предстоящата кампания за европейския вот. "На следващ етап ще представим и платформата на партията за европейските избори, чрез която ще информираме обществото", каза още Цветанов. Предизборната програма на ГЕРБ ще акцентира върху сходството, което има между възгледите и амбициите на ГЕРБ и ЕНП, докато при други партии на преден план се подчертават противоречията им с тяхното политическо семейство, коментирал още вторият човек в управляващата партия.

Срещата днес с областните координатори е била организационна, на нея е била обсъдена готовността за предстоящите избори на структурите на ГЕРБ по места, календара с партийни мероприятия преди и по време на предизборната кампания и организационни въпроси, става ясно още от съобщението на партийния пресцентър. Веднага след края на европейския вот, който, както стана ясно днес ще бъде на 26 май, в ГЕРБ ще стартира щателен анализ на резултатите. "Той ще има за цел да покаже от една страна каква е била активността по време на кампанията на потенциалните ни кандидати за кметове и общински съветници, а от друга да разкрие с каква подкрепа се ползват те сред жителите на съответните населените места", обяснил председателят на ПГ на ГЕРБ на областните координатори.  Според него най-големият проблем в предстоящите кампании за изборите тази година ще бъдат фалшивите новини. "Фалшивите новини ще бъдат най-големият ни проблем. Вече ясно се вижда, че БСП няма да се поколебаят да ги използват, за да осъществят целите си. Получихме обвинения, че сме фалшифицирали и предстои да фалшифицираме изборите, а какво се оказа в крайна сметка - хора от БСП твърдят, че е имало подмяна на гласовете при вътрешните избори за водач на листата", отбелязал Цветан Цветанов.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ