Иво Христов вече не е началник на кабинета на президента

Иво Христов вече не е началник на кабинета на президента

Иво Христов вече не е началник на кабинета на президента

Със свой указ държавният глава Румен Радев освободи днес Иво Христов от длъжността началник на кабинета на президента по негова молба. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Иво Христов обаче остава председател на Стратегическия съвет към президента.

Както стана ясно преди дни Христов ще участва в евроизборите. Той беше включен на избираемо място в листата на БСП. В деня, в който окончателната листа бе одобрена от Националния съвет на партията, съпругата на президента Десислава Радева публикува иносказателно послание на страницата си във фейсбук.

Тя качи на страницата си клип на песен на канадската рок група Nickelback - Burn It To The Ground (Изгори го до край), с коментар, който гласи:  "А големият предател винаги е най-близо. И затова най-трудно се вижда... Големият предател е страхлив, сине. Инак няма да е предател, а враг." - Мария Лалева, "Живот в скалите".

[[{"fid":"331435","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":410,"width":530,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Самият президент коментира новината за номинирането на Христов в листата за евроизборите на БСП с думите, че уважава правото на всеки да се кандидатира на избираеми длъжности.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ