Министър Сачева: Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт

Министър Сачева: Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт

Министър Сачева: Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт

Госпожа Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт не за първи път. Това заяви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева по отношение на организирания от бившия омбудсман протест пред Министерския съвет, предаде БНР.

„Аз гледам на тези протести с тъга, защото част от протестиращите са сезонни работници с временна заетост - да протестират и това в голяма степен обезсмисля демокрацията“, каза Сачева

„Всъщност най-големият вирус не е в момента Covid-19, а вирусът на демагогията и на популизма, с който трябва да се борим, защото там няма да ни помогнат маските, ръкавиците, карантината. Там ще ни помогнат книгите и знанията“, добави тя.

По думите на социалния министър 24 000  микро и малки предприятия вече са кандидатствали за помощ в размер на 97 милиона лева.

По-рано днес Манолова обяви, че има амбиции за влизане в политиката на следващите избори. Лидерът на Гражданската платформа „Изправи се. БГ“ заяви, че има план за 19 месеца и 19 мерки против кризата, свързана с коронавируса.

В плана на "Изправи се БГ" основата е да има работа за всеки, каза Мая Манолова и обясни, че програмата ѝ е на стойност 2,5 млрд. лв. и ще бъде обсъждана в следващите месеци

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ