Нинова отговаря на Борисов във фейсбук

Нинова отговаря на Борисов във фейсбук

Нинова отговаря на Борисов във фейсбук

Борисов, гледай си партията и си отговори защо не можеш да управляваш повече. Това написа във фейсбук профила си лидерът на БСП Корнелия Нинова малко след новината, че Борисов се оттегля от депутатското си място. 

"Борисов преди да говори за БСП да си гледа неговата партия", отвърна Нинова на думите на премиера, че не е виждал от десетиления такова срутване като на БСП. "Нас ни наричаха срутище, а от 31 многомандатни избирателни района ГЕРБ спечели в 24. И в селото на президента Радев сме първи, и в Плевен сме първи, и в Учиндол, и в Кюстендил, и в Банкя, и във Враца, Монтана, Видин пак сме първи. Нека се уважаваме, това е трудът, това са гласовете на избирателите", коментира Борисов по-рано на личния си профил в социалната мрежа.  

Нинова обаче го контрира с думите: "Защо след 11 години управление и еднолична власт се докара до там, че дори с целия държавен ресурс, с излетите милиарди и брутално накупени гласове не може да управлява повече и да мръдне в парламента без гласовете на поне още две партии. Ние сме падали и на по-малко депутати и сме се изправяли. И сега ще се изправим. Но на него такова срутване на ГЕРБ му е за пръв път.  Въпросът е дали всички ще проявим мъдрост да не му позволим да се изправи или загледани в себе си ще му позволим да се върне". 

 

Борисов, гледай си партията и си отговори защо не можеш да управляваш повече Борисов преди да говори за БСП да си...

Posted by Корнелия Нинова on Thursday, April 8, 2021

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ