Ново, от Валери Симеонов: Да си направим изборна полиция!

Ново, от Валери Симеонов: Да си направим изборна полиция!

Ново, от Валери Симеонов: Да си направим изборна полиция!

Да бъде създадено ново звено към МВР - изборна полиция, която да бори търговията с гласове. Такава революционна идея издигна лидерът на НФСБ Валери Симеонов и се зарече партията му да излезе с официално предложение. Той обвинява ГЕРБ, БСП и ДПС в купуване на гласове и смята, че полицията и прокуратурата не си вършат работата. Според бившия вицепремиер никой не обръща внимание на резултатите на ДПС в Северозападна България, където партията има масова подкрепа, предаде БНР.

"Това не е ли странно? Като че ли обществото започна да свиква с масовото купуване на гласове от ДПС. Там, където няма нито турски етнос, където няма нито един мюсюлманин, масово гласуване и подкрепа на ДПС", коментира Симеонов.

"Почвам да се питам дали това не става с мълчаливата подкрепа на нашия по-голям партньор. Така, както имам информация и в момента правим един подробен анализ на секциите, лично аз ги гледам секция по секция, много странно, виждам обаче, че има такава подкрепа и на други партии, на големите партии, на БСП и на ГЕРБ също", добавя той.
 
Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ