Радев насрочи консултации с партиите утре

Радев насрочи консултации с партиите утре

Радев насрочи консултации с партиите утре

Президентът Румен Радев ще проведе утре консултациите с парламентарно представените партии, провеждани традиционно преди да бъде връчен първи мандат за съставяне на правителство. Това съобщиха от пресцентъра на държавния глава.

От "Дондуков" 2 информират, че предвидените по Конституция консултации с парламентарните групи ще се състоят в президентската институция утре по предварително определен график.

От 09.00 часа ще бъдат консултациите с представители на парламентарната група на "Има такъв народ";  от 10.15 часа - с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; от 11.30 часа - с представители на парламентарната група на "БСП за България"; от 13.30 часа - с представители на парламентарната група на "Демократична България"; от 14.45 часа - с представители на парламентарната група на "Движение за права и свободи"; от 16.00 часа - с представители на парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Малко по-рано днес от "Има такъв народ" пък обявиха, че тепърва предстои да изпратят писма до парламентарните групи, с изключение на ГЕРБ-СДС за започване на преговори за сформиране на бъдещо правителство. Намеренията са преговорите да се състоят в следващите три дни – петък, събота и неделя.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ