Строми Даниелс твърди, че я заплашвали да мълчи за аферата с Тръмп

Строми Даниелс твърди, че я заплашвали да мълчи за аферата с Тръмп

Строми Даниелс твърди, че я заплашвали да мълчи за аферата с Тръмп

Порнозвездата Сторми Даниелс потвърди снощи в интервю за Си Би Ес, че е имала връзка с милиардера Доналд Тръмп през 2006 г. и че 11 дни преди президентските избори в САЩ през 2016 е  получила пари, за да си мълчи за аферата.

39-годишната Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, заяви, че е била заплашена от непознат на паркинг в Лас Вегас през 2011 г. малко след като разказала за авантюрата си с Тръмп на таблоида In Touch, който не публикувал историята и не й платил обещаните 15 000 долара.

„Остави Тръмп на мира, забрави тази история“, казал непознатият. Тя не се оплакала в полицията, защото се страхувала. „Много хубаво момиченце, ще е жалко да се случи нещо с майка й“, продължил мъжът, гледайки към дъщерята на порнозвездата.

Даниълс казва, че имала само една интимна среща с Тръмп през юли 2006 г., но двамата останали във връзка около година.

През 2016 г., когато Тръмп станал кандидат на републиканците, получила финансово предложение - да мълчи за аферата срещу 130 000 долара. Офертата дошла от Майкъл Коен, адвокат на компанията Trump Organization. 11 дни преди изборите тя подписала договор за поверителност.

Актрисата от филми за възрастни казва в интервюто, че отново била подложена на натиск, почувствала се заплашена и затова подписала договора.

В момента тя е внесла иск договорът за мълчанието й да бъде обявен за невалиден.

Бившият й адвокат, както и бившият й бизнес агент й оказали натиск да подпише декларации, с които да отрече, че е имала връзка с Тръмп, посочва ДПА. Тези декларации бяха публикувани от адвокат на Тръмп като доказателство, че такава връзка не е съществувала, отбелязва БТА. 
По думите на новия й адвокат Майкъл Авенати Тръмп и Коен се опитват да прикрият скандала, като са стигнали до заплахи. Това е грубо поведение на хора от властта, казва адвокатът пред водещия на предаването „60 минути“ по Си Би Ес.

На въпрос на водещия дали притежава снимки и видео от интимната си среща с Тръмп актрисата отказва да отговори, тъй като така я посъветвал адвокатът й.

От Белия дом не последва реакция за интервюто. Тръмп не реагира дори в Twitter нито за разкритията на порнозвездата, нито за твърденията на бившата плеймейтка Карън Макдугъл от миналата седмица, че е имала 10-месечна връзка с Тръмп през същия период през 2006 г.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ