Управителят на Софийска област напуска „Атака“ след скандал със свои

Управителят на Софийска област напуска „Атака“ след скандал със свои

Управителят на Софийска област напуска „Атака“ след скандал със свои

Управителят на Софийска област Илиан Тодоров вече не е част от ПП „Атака“. Това обяви той в съобщение на личния си профил във Фейсбук. Оттеглянето от партията идва по-малко от ден, след спречкване и словесни обиди с хора от партията и служители на телевизия "Алфа". Появиха се дори твърдения в някои медии от негово име, че е в болница, с патерици, след като е бил обект на физическа саморазправа. До разпрата се стигнало след среща на Тодоров с лидера на "Атака" Волен Сидеров и негови приближени от ръководството на партията. Областният управител не разкрива какъв е бил предметът на разговор на тази среща, но става ясно, че конфликтът избухнал след като Сидеров си тръгнал. Тодоров посочва пред в. "24 часа" като един от "подстрекателите на боя"  зам.-шефът на партията Десислав Чуколов, а като извършител -  един от репортерите на "Алфа ТВ" (партийната телевизия на "Атака") Николай Караколев.

„Официално вче не съм част от партия "Атака", съобщава днес на страницата си във Фейсбук Тодоров. "Истината е, че никога не съм бил член на партията. Последните 10 години от живота ми минаха в работа за „Атака“, работа, на която посветих цялото си време“, пише Тодоров в поста в социалната мрежа. 

Той отчете добрата работа, която е свършил като областен управител на Софийска област заедно със своя екип, в това число и споразуменията за сътрудничество на Софийска област с Китай и с Мароко, които смята да финализира заради възможностите за развитие, които предоставят на Софийска област.

„Относно оставката ми като областен управител, която както знаем, всеки носи джоба, уверявам ви, ще бъде плод на обмислено решение“, пише още Илиан Тодоров. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ